Τραγωδία στη Λακωνία: «Ο πατέρας βούταγε συνέχεια στο ποτάμι», λέει αυτόπτης μάρτυρας – Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη μαθήτρια

Must Read

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την ανείπωτη τραγωδία στη Λακωνία, με θύμα την 15χρονη Μάντυ, που έχασε τη ζωή της σε φρικτό τροχαίο. Οι γονείς της, που κατάφεραν να σωθούν, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, δίχως να μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση από την αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου Σπάρτης, η οποία έδειξε πως η άτυχη κοπέλα πέθανε από πνιγμό, καθώς έμεινε εγκλωβισμένη για περίπου 40 λεπτά κάτω από το νερό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 53χρονος πατέρας και η 49χρονη μητέρα προσπαθούσαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να σώσουν την μαθήτρια, όμως δεν τα κατάφεραν και με λυγμούς είδαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να την ανασύρουν δίχως τις αισθήσεις της.

«Οι γονείς ήταν μέσα στο νερό, ο πατέρας βούταγε συνέχεια στο ποτάμι», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που είδε μπροστά στα μάτια του να εκτυλίσσεται η ανείπωτη τραγωδία και συνέχισε: «Τελικά το παιδί το έβγαλαν χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό οι Πυροσβέστες».

 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, επεσήμανε πως η οικογένεια πήγαινε μια βόλτα στην παραλία, με το αγροτικό της όχημα, δίχως τίποτα να προμηνύει τα όσα θα ακολουθούσαν. Λίγο πριν τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας – καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός της 15χρονης δεν ήταν μαζί τους στο όχημα – φθάσουν στο χωριό, περίπου στις 15:40 το μεσημέρι της Κυριακής, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα της δεξιάς πλευράς της γέφυρας.

Την ίδια ώρα, γειτόνισσα της οικογένειας που ήξερε πολύ καλά την Μάντυ, αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη φόρα που η ανήλικη οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο παιδί – Ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Η τελευταία πράξη του δράματος πρόκειται να παιχτεί σήμερα στην περιοχή Σκάλα, τόπο καταγωγής και διαμονής της οικογενείας, σε κλίμα πένθους και οδύνης. Συγγενείς και φίλοι της 15χρονης πρόκειται να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Ευρώτας ακύρωσε την μαθητική παρέλαση στην Δημοτική Κοινότητα Σκάλας, ενώ ακυρώθηκαν επίσης και οι χορευτικές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, που είχαν προγραμματιστεί ενόψει 25ης Μαρτίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This