Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής της ΕΛ.ΑΣ. για ανήλικο που έπρεπε να μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς»

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης συνόδευσε όχημα που μετέφερε ανήλικο αγόρι

Must Read

Γέφυρα ζωής για μεταφορά ενός ανήλικου αγοριού στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαρτίου.

Περίπου στις 17:00 περιπολικό της Άμεσης Δράσης συνόδευσε όχημα που μετέφερε ανήλικο αγόρι από την περιοχή του Κορδελιού προς το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Για την έγκαιρη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο συνέδραμαν σταθμοί Ζ, ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This