Το θέατρο του παραλόγου με γεμάτες παραλίες στην Θεσσαλονίκη – Συστάσεις από αστυνομικούς

Must Read

Ασφυκτικά γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης και σήμερα! Όπως φαίνεται οι οι Θεσσαλονικείς, επιμένουν να αψηφούν τα αυστηρά μέτρα με μείωση της κυκλοφορίας και αποφυγή συνωστισμού, που έλαβαν οι Αρχές και η Πολιτεία για να περιορίσουν την πανδημία.

Νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, βγήκαν να περπατήσουν, να τρέξουν και να κάνουν ποδήλατο, από το λιμάνι της πόλης έως το Μέγαρο Μουσικής, γιατί… είχε πολύ ωραίο καιρό! Τρόμο και ανησυχία προκαλεί ο «στενόμυαλος» εγωισμός μιας μερίδας πολιτών που όχι μόνο δεν συνεργάζεται με τα μέτρα, αλλά βρίσκει πάτημα να γίνει ο δημόσιος κίνδυνος με επιδεικτική αδιαφορία.


Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας βρέθηκε στην παραλία μαζί με αστυνομικούς της ΕΛΑΣ και έκαναν συστάσεις σε όσους βόλταραν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος στο επάγγελμα Δρόσος Τσαβλής,
με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε την κατάσταση «τραγική και παντελώς ανευθύνη» και πρόσθεσε:«Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά».

Τόνισε, δε, ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης αδυνατεί να κλείσει το παραλιακό μέτωπο, αλλά μάχεται να απολυμαίνει συνεχώς με υδροφόρες τους δρόμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This