Φρίκη στη Ρόδο: Συνελήφθη «νταής» που ξυλοφόρτωσε τον 13χρονο γιο του – Η καταγγελία του παιδιού

Ποιός ήταν ο λόγος

Must Read

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η σύλληψη ενός πατέρα που χτύπησε τον 13χρονο γιο του, για ανούσιο λόγο!

Ο 48χρονος, που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, μετά από καταγγελία του ανήλικου γιου του στην Αστυνομία. Το παιδί ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του το χαστούκισε, όταν εκείνος αρνήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι τους. Το περιστατικό έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με τα όρια της γονικής πειθαρχίας και την εφαρμογή του νόμου σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο μαθητής βγήκε για βόλτα στην πόλη της Ρόδου και καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι γονείς του ανησύχησαν, με τη μητέρα του να προσπαθεί αρχικά να τον εντοπίσει. Στη συνέχεια, ο 48χρονος πατέρας του βγήκε να τον αναζητήσει και, περίπου στις 18:30, τον εντόπισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, όταν ο πατέρας τού ζήτησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι, εκείνος αρνήθηκε. Τότε, όπως ισχυρίζεται ο 13χρονος, ο πατέρας του τον χαστούκισε. Ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή και περίπου στις 20:00 το βράδυ εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, όπου προχώρησε στην καταγγελία σε βάρος του πατέρα του.

Η επέμβαση της Αστυνομίας και η σύλληψη

Μετά την κατάθεση του παιδιού, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα σε έρευνα για τον εντοπισμό του 48χρονου, ο οποίος τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την προανακριτική διαδικασία, ο πατέρας φέρεται να παραδέχτηκε το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι έδωσε ένα μόνο χαστούκι στο γιο του, χωρίς, όπως υποστήριξε, να έχει πρόθεση να του προκαλέσει βλάβη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε εις βάρος του δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Ο 48χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι τότε, αποφασίστηκε η συνέχιση της κράτησής του στα κρατητήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι διαβάζω…?
    Πατέρας ΝΤΑΗΣ…!
    13 χρονών έκανε μήνυση στόν πατέρα γιατί δέν τού επετρεψε έξοδο μετά τίς 18:30…..
    ΕΛΕΟΣ….. Τι ζούμε..?
    Δηλαδή η κοινωνία επιτρέπει ανεξέλεγκτη έξοδο τού παιδιού….?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This