Παύλος Ασλανίδης: «Τα βίντεο της εμπορικής είναι από άλλη μέρα – Ο Τριαντόπουλος ξέρει ότι είναι ένοχος»

«Οι συνταγματολόγοι, οι περισσότεροι, λένε ότι γίνεται παραβίαση του Συντάγματος»

Must Read

Καταπέλτης για μια ακόμη φορά ο Παύλος Ασλανίδης για το έγκλημα και την συγκάλυψη στα Τέμπη. Το Σάββατο σχολίασε την Προανακριτική παρωδία και τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που κρίθηκαν γνήσια από την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛ.ΑΣ.

«Ο Τριαντόπουλος ξέρει ότι είναι ένοχος, το υπόμνημά του δεν λέει τίποτα, είναι 5 σειρές. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι ένοχος, ειδικά οι συγγενείς, γιατί έχουμε βιώσει πολύ καλά τι έκανε εκείνες τις μέρες εκεί» δήλωσε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Αναφερόμενος στην διαδικασία της Προανακριτικής ο Παύλος Ασλανίδης ανέφερε: «Οι συνταγματολόγοι, οι περισσότεροι, όλοι εκτός του κ. Αλιβιζάτουν λένε ότι γίνεται παραβίαση του Συντάγματος, η διαδικασία δεν τηρείται σωστά.

Εμείς θα προσβάλουμε αυτήν τη διαδικασία και με μηνύσεις και στους 14 που συμμετείχαν από την πλευρά της πλειοψηφίας, και θα βγει άκυρη».

Απαντώντας για την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛ.ΑΣ και τα 3 βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας τόνισε: «Τίποτα δεν θ’ αλλάξει, γιατί θα αποδειχτεί ότι μετά από 2 χρόνια αυτά στερούνται βάσης και νομικής επάρκειας, γιατί έχουν μεταβιβαστεί από servers. Όπως μας είπαν και οι τεχνικοί μας, ότι δεν είναι σωστή η διαδικασία που έχει γίνει, και θα ακυρωθεί αυτή η διαδικασία με αυτά τα βίντεο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«Είναι γνήσια από τις κάμερες, αλλά δεν πιστοποιούν την ημερομηνία και την ώρα που έγινε η σύγκρουση. Είναι από κάποια άλλη μέρα».

Δείτε το βίντεο



 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This