Η φιέστα του Έντι Ράμα στα Χανιά το Σάββατο ολοκληρώνεται. Περίπου 35.000 Αλβανοί από ολόκληρη την Κρήτη συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τον πρωθυπουργό τους. Με λεωφορεία και ιδιωτικά μέσα έφτασαν στο κλειστό του Κλαδισού για την ομιλία του. Παρόντες διπλωμάτες από την αλβανική πρεσβεία και ο υπουργός Εσωτερικών, Ταουλάντ Μπάλα.
Την εκαθίδρυση προξενείου της Αλβανίας στην Κρήτη προανήγγειλε ο Ράμα, ο οποίος αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια για το νησί και δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή των ομοεθνών του που ζουν εκεί.
Δείτε την ομιλία Ράμα
Δείτε βίντεο από το τοπικό zarpanews
Δείτε φωτό από το zarpanews EΔΩ
Δείτε επίσης:
- Σκανδαλώδης και προκλητική η κάθοδος Ράμα στα Χανιά! Η αλυτρωτική αφίσα και οι καταγγελίες
- Έντι Ράμα: Στήνει νέες προπαγανδιστικές φιέστες σε Αθήνα και Κρήτη
- Πλιάτσικο στις περιουσίες Βορειοηπειρωτών σε Χειμάρρα και Δρυμάδες – Νομιμοποιούν αυθαίρετα πριν τις αλβανικές εκλογές
Ενώ στην Γερμανία έχει κλείσει αρκετά Ελληνικά προξενεία με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των εκεί Ελλήνων και μάλιστα, τώρα που η Γερμανία γεμίζει ξανά με ¨Ελληνες. Αυτοί είναι οι ψευτοπατριώτες και ψευτοχρηστιανοί.
Κούλη βγάλε κάνα παςς για εμάς που έχουμε μείνει στο ράφι να πάμε να εκτονωθούμε στα στούντιο που τροφοδοτεί ο φίλος σου ο Ράμα
….Η πιο προδοτική κυβέρνηση που εχει περάσει ποτέ,ο Μr Bean πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία κατά της χώρας…