Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, από γυναίκα που τον έσφαξε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου.
Το βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας αποτυπώνει καρέ καρέ το σκληρό έγκλημα με θύμα τον 43χρονο ξυλουργό που δέχτηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από την γυναίκα που τον είχε βάλει στο στόχαστρο.
Στο ντοκουμέντο που έδωσε στο φως το Live News διακρίνεται το θύμα να προσπαθεί να αφοπλίσει την γυναίκα, εκείνη ωστόσο καταφέρνει και τον καρφώνει σε λαιμό και κεφάλι.
«Είδα μέσα στο δρόμο μία γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα και να παλεύουν. Η γυναίκα ήταν από κάτω και ο άντρας από πάνω. Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και μαχαίρωνε συνεχώς τον άντρα από την αριστερή του πλευρά, στο λαιμό στο κεφάλι και στο σώμα του», αναφέρει μαρτυρία για το έγκλημα.
«Εγώ δεν πλησίασα στο σημείο φοβούμενος για τη σωματική μου ακεραιότητα, έμεινα όμως εκεί και περίμενα την αστυνομία ώσπου μετά από λίγα λεπτά ήρθε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Τότε, είπα στους αστυνομικούς που ήρθαν ότι η γυναίκα ήταν αυτή που μαχαίρωσε τον άντρα που βρισκόταν στο οδόστρωμα» αναφέρει ο μάρτυρας.
Βρε ζώο, αντί να τρέξεις για βοήθεια, τράβαγες video. Μήπως το πούλησες κιόλας ?????
Τραγοδία. Κήνιτρο………..Οτι σπέρνης θερίζης
Συγχαρητήρια για την ανάρτηση του βίντεο. Και μπράβο σε αυτόν που το τράβηξε, έσωσε μια “ζωή”. πάντα ήθελα να δω μια real δολοφονία. Ρε πάτε καλά? Έχουμε ξεφύγει τελείως….
Aνδροκτονία! Κάτω η μητριαρχία!