Πέντε περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης εξιχνιάστηκαν απ’ τους αστυνομικούς του Άργους, στην Αργολίδα για τις οποίες συνελήφθη ένα άτομο εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες.
Η δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Απ’ τη δράση αυτή, είχαν αποκομίσει, παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 22.500 ευρώ.
Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άργος, από τους αστυνομικούς, συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ο συλληφθείς, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία, εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες, παραθέτοντάς τους ψευδή στοιχεία ως αληθή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους-Μυκηνών, μετέβησαν στο σημείο συνάντησης, όπου εντοπίστηκε ο 58χρονος να παραλαμβάνει την τσάντα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Διαβάστε επίσης: