Πρέβεζα: Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν… μαγνήτες σε κοντάρι και σχοινί για να κλέβουν εκκλησίες

Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν μετά από διερεύνηση υπόθεσης κλοπής κινητού ημεδαπής εντός Ιερού Ναού

Must Read

Σε επιστήμη φαίνεται πως είχαν μετατρέψει τις κλοπές δύο αλλοδαποί στην περιοχή της Πρέβεζας.

Για να αυξάνουν την λεία τους από ανυποψίαστα θύματα χρησιμοποιούσαν… μαγνήτες τόσο σε κοντάρι όσο και σκοινί!

Όμως οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων κατάφεραν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, να βάλουν τέλος στην δράση τους και να οδηγηθεί στην σύλληψή τους.

Οι δύο δράστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ταυτοποιήθηκαν μετά από διερεύνηση υπόθεσης κλοπής κινητού ημεδαπής, εντός Ιερού Ναού της Πρέβεζας το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαρτίου 2025.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

• 3 κινητά τηλέφωνα,

• κοντάρι με μαγνήτη,

• βαρίδι-μαγνήτη με σχοινί και

• 4 μαχαίρια μήκους από 28 έως 34 εκατοστών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This