Πάτρα: Κινητοποίηση για την κοίτη του Διακονιάρη που έχει μετατραπεί σε χωματερή

Να αποδοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στην δημοτική αρχή ώστε να διαμορφωθεί σε χώρο αναψυχής και περιπάτου

Must Read

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Πάτρας, που διαμένουν πέριξ της κοίτης του Διακονιάρη, η οποία λειτουργεί, εδώ και χρόνια, ως σκουπιδότοπος.

Φορείς και σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού, μαζί με το Δήμο Πατρέων, προκειμένου το κομμάτι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ακρωτηρίου και μέχρι το ύψος του 3ου Λυκείου (Πράτσικα), δηλαδή το τμήμα της ανοικτής, ανενεργής κοίτης του Διακονιάρη, να αποδοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στην δημοτική αρχή ώστε να διαμορφωθεί σε χώρο αναψυχής και περιπάτου.

Όπως επεσήμαναν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, πρόκειται για την ανενεργή κοίτη του ποταμού Διακονιάρη που δεν έχει καμία λειτουργική χρησιμότητα.

*Φωτογραφία FB Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This