Ανατριχίλα: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στον Ισθμό της Κορίνθου

Must Read

Με ένα ανατριχιαστικό εύρημα ήρθαν αντιμέτωποι άνδρες του Λιμενικού αργά το απόγευμα της Κυριακής 6 Απριλίου, καθώς στον Ισθμό Κορίνθου εντοπίστηκε να επιπλέει το πτώμα μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, η σορός της γυναίκας ηλικίας 61 ετών, βρέθηκε να επιπλέει μέσα στο κανάλι του Ισθμού, με τους λιμενικούς που προσέγγισαν το σημείο να την ανασύρουν από το νερό και να τη μεταφέρουν στη στεριά, προκειμένου να την παραλάβει το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Η 61χρονη από την Κορινθία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This