Η Ελληνίδα που ζει σε… 7 τετραγωνικά στην Κορέα

To σπίτι της είναι πανέμορφο πάντως!

Must Read

Πώς είναι άραγε να ζεις σε 7 τετραγωνικά; Όλα είναι θέμα συνήθειας όπως φαίνεται, αφού η Λυδία Ρούκα δηλώνει ότι τα καταφέρνει περίφημα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Η Ελληνίδα που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την εμπειρία της και τη ζωή της σε ένα από τα πιο μικρά σπίτια της χώρας, τα οποία προορίζονται για φοιτητές ή για όσους μένουν στη χώρα προσωρινά, προκειμένου να εργαστούν.

@lydyagami morning routine from my jail cell✨😔🌸💖 #goshiwon #househuntingkorea #apartmenthuntingseoul #seoulapartment #RoomTour #goshiwontour #livinginkorea #exchangestudentlife #koreadorm #ewhawomansuniversity #internationalstudent #studyinginkorea #girlwithnowindow #tinyapartment #smallspaceliving ♬ original sound – 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 🎀

«Είναι μία λύση για νέα άτομα που έρχονται να δουλέψουν στην Κίνα ή την Κορέα, όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις φοιτητικές εστίες. Είναι λειτουργικό, παρόλο που είναι αρκετά μικρό και κοστίζει 300 ευρώ το μήνα», ανέφερε αρχικά η Λυδία Ρούκα και εξήγησε ότι πρόκειται για «ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και ο κάθε όροφος έχει μία κοινόχρηστη κουζίνα. Κάποια διαμερισματάκια είναι πιο μεγάλα και με παράθυρο», ανέφερε.

@lydyagami welcome to my tiny room 🌸 #goshiwon #househuntingkorea #apartmenthuntingseoul #seoulapartment #RoomTour #goshiwontour #livinginkorea #exchangestudentlife #koreadorm #ewhawomansuniversity #internationalstudent #studyinginkorea ♬ just for me otis x pinkpantheress – otismadeit



Όπως περιγράφει η Λυδία, για εκείνη είναι σοκαριστικό ότι στη χώρα δεν υπάρχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram: «Μένω εδώ τρία χρόνια και πριν έρθω ήμουν στην Κίνα, όπου εκεί ήταν πιο σοκαριστική η κατάσταση. Πήγα όταν τελείωσα το Λύκειο και ήταν το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης. Αυτό που με σόκαρε είναι ότι δεν έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Instagram και What’s Up και δεν είχα τρόπο να επικοινωνήσω με τους δικούς μου», ανέφερε.

Δείτε επίσης:

«Εκστρατεία» για τη μείωση των τροχαίων στην Κρήτη: Πανηγύρι χωρίς αλκοόλ σε χωριό του Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This