Ένας έμπορος αυτοκινήτων, γνωστός για τη χλιδάτη ζωή του και τα πανάκριβα γούστα του, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολύκροτου σκανδάλου, καθώς κατηγορείται για σειρά απατών σε βάρος δεκάδων αθώων πολιτών.
Ο συγκεκριμένος διατηρούσε δραστηριότητα στο Περιστέρι, τη Νέα Ερυθραία και τη Χαλκίδα, ενώ η δράση του έφτασε μέχρι και το Ναύπλιο.
Δεν σχετίζεται με τους νόμιμους εμπόρους του Ναυπλίου
Αξίζει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με τους επαγγελματίες που διαθέτουν φυσικά καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων στο Ναύπλιο, οι οποίοι λειτουργούν νόμιμα και με συνέπεια.
Απάτες με προκαταβολές και αυτοκίνητα από leasing
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας argolidaplanet.com, ο έμπορος έχει καταδικαστεί για πολλές περιπτώσεις απάτης, ενώ εκκρεμούν ακόμη περισσότερες. Όπως αναφέρεται, έπαιρνε προκαταβολές για αυτοκίνητα τα οποία δεν παρέδιδε ποτέ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πούλαγε οχήματα από leasing που δεν του ανήκαν.
Πολυτελής ζωή και δημόσια επίδειξη πλούτου
Παρά τις καταγγελίες και τις καταδίκες, ο έμπορος συνέχιζε να ζει έναν πλούσιο τρόπο ζωής, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στα social media από ταξίδια, εξόδους, ακριβά ρολόγια και πούρα. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ επέλεγε το Ναύπλιο για τη διασκέδασή του.
Το καλοκαίρι προτιμούσε το Τολό για τις διακοπές του, όπου νοίκιαζε σκάφη και προωθούσε μια εικόνα επιτυχημένου επιχειρηματία, ξεγελώντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους.
Καταδίκη ερήμην και θύματα στην Αργολίδα
Η υπόθεση έφτασε και στα δικαστήρια του Ναυπλίου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπορος καταδικάστηκε ερήμην. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν έχει γνώση της υπόθεσης. Παράλληλα, δύο πολίτες στο Ναύπλιο κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν, δίνοντάς του συνολικά 13.000 ευρώ για ανύπαρκτα αυτοκίνητα.
Σοκ στην τοπική κοινωνία
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην κοινωνία της Αργολίδας και γενικότερα της Πελοποννήσου, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες αναγνωρίζουν το πρόσωπο του εμπόρου μέσα από τις αναρτήσεις του και καταθέτουν νέες καταγγελίες.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Ορεστιάδα: Επιτήδειος με το κόλπο του «γιατρού» έκλεψε μετρητά και κοσμήματα από ηλικιωμένη
- Θύμα απάτης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο αδελφός της