Ιωάννινα: Οργή πολιτών για αγνώστους που κατέστρεψαν δέντρα στον πεζόδρομο

Θέαμα αποτρόπαιο και θλιβερό που δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον

Must Read

Με σπασμένα τα δεντράκια στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου στα Ιωάννινα, ξεκίνησε το πρωινό της Κυριακής των Βαΐων, καθώς οι γνωστοί- άγνωστοι έκαναν και πάλι το καταστροφικό έργο τους… Τα δεντράκια που βρίσκονται σε ειδικές υποδοχές βρέθηκαν στον κεντρικότερο πεζόδρομο της πόλης, χτυπημένα και σπασμένα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirusgate.gr κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται μαθήματα σεβασμού και πολιτισμού.

Η εικόνα των πετσοκομμένων δέντρων, πέραν όλων των άλλων, είναι θέαμα αποτρόπαιο και θλιβερό και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τη ζωή και αλαζονεία προς το περιβάλλον και τη φύση.

*Φωτογραφία epirusgate.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This