Νέα πυρά Καρυστιανού κατά Φλωρίδη: «Τόσο στρατευμένος στον κυβερνητικό εναγκαλισμό ή τόσο μεγάλος ο φόβος;»

Must Read

Η Μαρία Καρυστιανού δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει ασχολίαστη την εξοργιστική ατάκα του Γιώργου Φλωρίδη «Όπως καταλάβατε πάνε τα Τέμπη. Τα Τέμπη και οι κλάψες πάνε…», την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της προανακριτικής-παρωδίας σε βάρος του Χρήστου Τριαντόπουλου.

Ειδικότερα, σε σημερινή ανάρτησή της, η Πρόεδρος του Σύλλογου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» αναρωτιέται «τόσο στρατευμένος ο κ. Φλωριδης στον κυβερνητικό εναγκαλισμό, ώστε να μην αντέχει ούτε τα δάκρυα για τα Τεμπη; Ή είναι τόσο μεγάλος ο φόβος, που επιλέγει να τα μπαζώσει και αυτά;» και μάς υπενθυμίζει ότι ο εν λόγω υπουργός «Δικαιοσύνης» (έτσι, με εισαγωγικά) αδίστακτα χαρακτήριζε όσους μιλούσαν για το «μπάζωμα» ότι είναι «για τα μπάζα».

Κατόπιν τον προειδοποιεί πως «τα δάκρυα για τους αγαπημένους μας, θα ρέουν παράλληλα με τα κλάματα των ενόχων για τις αποκαλύψεις που έρχονται».

Η σημερινή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού έχει ως ακολούθως:

«Ο μέλλων να απασχολήσει τα Ευρωπαϊκά Όργανα Υπουργός “Δικαιοσύνης”, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος αδίστακτα χαρακτήριζε όσους μιλούσαν για το «μπάζωμα» (για το οποίο μάλιστα υπήρχε ήδη στην Βουλή εκκρεμής ποινική δικογραφία) ότι είναι «για τα μπάζα», σε απόδειξη πλήρους απανθρωπιάς και αναισθησίας δήλωσε: “Τα Τεμπη και οι κλάψες για τα Τεμπη πάνε…”.

Πόση αναλγησία ….
Τόσο στρατευμένος ο κ. Φλωριδης στον κυβερνητικό εναγκαλισμό ώστε να μην αντέχει ούτε τα δάκρυα για τα Τεμπη;
Ή είναι τόσο μεγάλος ο φόβος που επιλέγει να τα μπαζώσει και αυτά;

Ωστόσο για να του απαντήσουμε στη γλώσσα που κατανοεί, τα δάκρυα για τους αγαπημένους μας θα ρέουν παράλληλα με τα κλάμματα των ενόχων για τις αποκαλύψεις που έρχονται…. Να είναι όλοι τους σίγουροι για αυτό.

Πέρα από αυτήν την τρανή απόδειξη κυβερνητικής αναλγησίας, με το κλείσιμο της Προανακριτικής – Παρωδίας για τον Χρήστο Τριαντοπουλο, γεννώνται βαρύτατες ποινικές και ηθικές ευθύνες για τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το Πόρισμα της ΝΔ (οι του ΠΑΣΟΚ μάλιστα και με υποκριτικές επιφυλάξεις).

Τα μέλη της Βουλης, τα οποία ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και Λαού σεβασμό στους θεσμούς, στο Σύνταγμα και στους νόμους και δεσμεύτηκαν να φροντίζουν τους πολίτες , μέσα σε δύο χρόνια, συγκάλυψαν το έγκλημα , στήριξαν και χειροκρότησαν το ψέμα και καταπάτησαν ακόμη και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ένοχα σιωπούσαν όταν άκουγαν για εκχέρσωση πεδίου εγκλήματος και μπάζωμα.
Σιωπούσαν ακόμη και όταν ανακαλύφθηκαν 200 οστάρια επιβατών 9 μήνες μετά σε παρακείμενη περιοχή, στο Κουλούρι .
Στήριξαν μια εξεταστική παρωδία που προσωρινά αθώωσε τον Υπουργό Μεταφορών, ειδικά δε οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και μια ακόμα χειρότερη προανακριτική ,που όμοια της δεν έχει υπάρξει ,η οποία καταπάτησε κάθε ιερό και όσιο στο βωμό της συγκάλυψης του ιθύνοντα νου του μπαζώματος.

Και όλα αυτά ενώ ορίζει το Συνταγμα στο άρθρο 86, αλλά και ο Νόμος περί ποινικής ευθύνης Υπουργών ότι υποχρεωτικά θα έπρεπε να γίνει προκαταρκτική έρευνα, δηλαδή εξέταση μαρτύρων, συλλογή εγγράφων και αποδείξεων, αφού αυτή άλλωστε ΔΕΝ μπορεί να γίνει από τακτικό εισαγγελέα.

Με εντολή λοιπόν ποιου παρακάμφθηκε για άλλη μια φορά το Σύνταγμα;
Αναμένουμε βέβαια να προβάλλουν τη φτηνή πρόφαση ότι το άρθρο 61 του Συντάγματος θα τους γλιτώσει.

Το άρθρο 61 Σ όμως προσφέρει (ελεγχόμενη από την ΕΣΔΑ) ασυλία στους βουλευτές για την ψήφο ή τη γνώμη τους κατά την άσκηση των ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ τους καθηκόντων , και όχι βέβαια κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους ως Εισαγγελέων, τα οποία και έχουν λόγω της συμμετοχής τους σε Προανακριτική Επιτροπή για αναζήτησή ποινικών ευθυνών Υπουργού.
Έτσι, κατά την διεξαγωγή της Προανακριτικής διαδικασίας οι συμμετέχοντες ΔΕΝ λειτουργούν ως βουλευτές αλλά ως εισαγγελείς και επομένως το (σε κάθε περίπτωση ελεγχόμενο από τα επιτασσομενα από την ΕΣΔΑ) άρθρο 61 Σ δεν τους καλύπτει.

Πως λοιπόν ενώ απουσιάζει η προκαταρκτική έρευνα το Δικαστικό Συμβούλιο θα προχωρήσει σαν να είναι όλα καλώς καμωμένα, ενώ εξόφθαλμα έχει παραλειφθεί η προκαταρκτική έρευνα, την οποία επιτάσσει και το Σύνταγμα, και ο νόμος περί Ποινικής Ευθύνης Υπουργών και από την οποία και μόνο μπορούν να προκύψουν όλη η σειρά των αδικημάτων για τα οποία θα έπρεπε να υπάρξει παραπομπή, αλλά και όλα τα συμμετέχοντα πρόσωπα;

Πώς λοιπόν θα καταδεχτεί να αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο μόνο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που του «σέρβιραν» περίτεχνα οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όχι για όλα τα αδικήματα που τα μέλη του ως Δικαστές διαπιστώνουν ότι διέπραξε αυτός και συμμέτοχοι του;

Παραβίασαν λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ κατάφωρα το Σύνταγμα μπροστά στα μάτια μας χωρίς να νοιάζονται καθόλου ΟΥΤΕ για την εγκληματική πράξη τους, ΟΥΤΕ για το ότι ότι εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού, από τον οποίο εξελέγησαν και τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Πέρα από το Σύνταγμα και τον κοσμικό νόμο, παραβίασαν και κάθε ηθικό νόμο απέναντι σε εμάς τους χαροκαμένους γονείς και απέναντι στην κοινωνία, ευτελίζοντας την εμπιστοσύνη μας και τη βασική αρχή της δημοκρατίας, ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται για ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ και σε βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.

Πριν δύο ημέρες δόθηκε Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ γεμάτη φως και καθαρότητα, όπου η αλήθεια αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα και άρτια επιστημονικά.

Χωρίς θεωρίες συνωμοσίας, επιθέσεις, χλευασμούς και έωλες κατηγορίες που αποτελούν κομμάτι της δικής τους μικροψυχίας και επιθετικής τακτικής εναντίον μας.

Πλέον είναι διπλά εκτεθειμένοι.

Άραγε θα μπορέσουν να μας αντικρούσουν με σοβαρότητα και επιστημονικά επιχειρήματα ή εκτός από τη συστράτευση συκοφαντών καλοθελητών θα προστρέξουν σε νέες «θεωρίες», όπως έκρηξη από φρέον ή εμποτισμένο ουράνιο…

Σε κάθε περίπτωση η πλήρης αποκάλυψη της αλήθειας είναι πολύ κοντά και η κοινωνία είναι από καιρό αγανακτισμένη.

Το φως και η αλήθεια είναι η μόνη μας λύτρωση! Και όλοι μαζί θα τη βρούμε! Και τότε όλοι μας, μαζί με τις ουράνιες ψυχές, θα αναγεννηθούμε.»

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:



Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. στα 25000 volt παιρνουν φωτιά και τα @@ μου. Με το ζόρι παρανομο φορτιο δεν υπαρχει. Επομένως οι αποζημιώσεις δεν θα είναι όσες φανταζονται. Ολος ο καβγας γινεται για το πάπλωμα

    • μη φοβάσαι, δεν κινδυνεύεις καθόλου… δεν παίρνεις ποτέ φωτιά σε κάτι που δεν έχεις

      ή αντιστρόφως, και με δεδομένο ότι δεν έχεις, μπορώ να σου το πω κι έτσι:

      όσο παίρνουν φωτιά αυτά που δεν έχεις, άλλο τόσο παίρνουν φωτιά και τα έλαια σιλικόνης

      επίσης, πόσο πιο φυσιολογικό για έναν σχολιαστή από το να επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο σχόλιο, ε;

      σου είπε η Ομάδα Αλητείας ότι ήταν «πιασάρικο» και να το γράψεις πολλές φορές μάλλον

      έχουν και κανένα virality prediction score ή μόνο ως προς την κακία βαθμολογείται;

      πάντως δεν σου είπαν αλήθεια… γιατί δεν ξέρουν να λένε αλήθεια σε τίποτα

  2. ο αγοραστος και ο τριαντοπουλος γιατι κατηγορουνται για το μπαζωμα;το μπαζωμα εγινε για να μην γινουν σωστα οι ανακρτιτικες πραξεις.πολλοι απο τους γονεις λυγιζουν απο το πονο και τα εμποδια ,δεν μπορουν να αντεξεις Μπραβο στην Μαρια που στεκεται ορθια ,σε ενα σαπιο συστημα που εμαθε να κουκουλωνει και να εχει ασυλια ,την συμβαση 717 ποσα δις δαπανηθηκαν ,τα περισσοτερα σε τσεπες πηγαν και δεν καναν σχεδον τιποτα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This