Τον τρόμο στους δρόμους της Αθήνας θα μπορούσε να σκορπίσει ένας 20χρονος ο οποίος έτρεχε με ιλλιγιώδη ταχύτητα και άνετα θα μπορούσε να προκαλέσει μια ή περισσότερες τραγωδίες τούτες τις Άγιες Μέρες.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό ο οποίος εντοπίστηκε μέσω ραντάρ να κινείται με το αυτοκίνητό του με 200 χιλιόμετρα την ώρα όταν το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ήταν μόλις τα 80 χιλιόμετρα!
Ο εντοπισμός του επικίνδυνου οδηγού που θα μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο έγινε στην Περιφερειακή Υμηττού στην περιοχή της Παλλήνης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, στον οδηγό επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(κεντρική φωτογραφία αρχείου)
Δείτε επίσης:
Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στο Παγκράτι – Ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα και καταπλάκωσε πεζούς