«Θα κάνουμε Ανάσταση στα Τέμπη»: Συγκλονίζει το μήνυμα συγγενών θυμάτων της τραγωδίας

«Αγωνιζόμαστε για αυτούς και δε θα πάψουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα

Must Read

Σε διάφορες πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, με την παρουσία συγγενών τους, που αγωνίζονται για να λάμψει η αλήθεια και στέλνουν το μήνυμα ότι δεν ξεχνάνε.

Το «παρών» έδωσε και η οικογένεια του Τάσου Κουτσόπουλου. Ο παππούς του Γιώργος μάλιστα είπε συγκλονίζοντας ότι «εμείς θα κάνουμε Ανάσταση στα Τέμπη».

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε και η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα:

«Αγωνιζόμαστε για αυτούς και δε θα πάψουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Θέλω να ξέρει όποιος μιλάει για τα Τέμπη πως δεν θα πάψουμε να κλαίμε. Πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This