Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για την εκτέλεση του Μοσχούρη: «Είδα τον δολοφόνο, έριχνε βολές “φωτιά”»

«Πήγε να δει αν είναι ζωνταντός, του ρίχνει τη χαριστική βολή και μπαίνει στο αυτοκίνητο να φύγει. Έγινε "Λούης"!».

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι, με την ΕΛΑΣ να συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου να φτάσει στα ίχνη όχι μόνο των ανθρώπων που έδωσαν την εντολή, αλλά και εκείνων που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Όπως αναφέρουν ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για την πιο επικίνδυνη δολοφονική επίθεση των τελευταίων 40 ετών στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος στην ελληνική επικράτεια, με κίνδυνο την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις φρικιαστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από ιατρικό κέντρο, προκαλώντας ανατριχίλα. «Είδα τον δολοφόνο στο συρματόπλεγμα με ένα καλάσνικοφ, ήταν μετρίου αναστήματος και άρχισε να ρίχνει τις βολές “φωτιά”, θόρυβος σαν κομπρεσέρ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 80χρονος που αντίκρυσε τον εκτελεστή του Γιώργου Μοσχούρη και συμπλήρωσε: «Στη συνέχεια πάει να δει αν είναι ζωνταντός, του ρίχνει τη χαριστική βολή και μπαίνει στο αυτοκίνητο να φύγει. Έγινε “Λούης”!».

Αλλά και υπάλληλος του διαγνωστικού κέντρου περιέγραψε: «Φωνάζει μία συνάδελφος “μας πυροβολούν, κρυφτείτε”, έφτασε σε απόσταση αναπνοής, μας γάζωσαν».

 

Οι έρευνες

Πλέον, οι Αρχές καλούνται να συγκεντρώσουν επαρκή στοιχεία ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της αιματηρής ιστορίας. Με βάση τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για χτύπημα ξένης μαφίας που δεν λογάριασε καν την ενδεχόμενη απώλεια Έλληνα πολίτη.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Αρχές στρέφονται στη ρωσική μαφία. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προ μερικών μηνών η Αστυνομία είχε σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 50-60 ατόμων με εμπλοκή σε λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων και σε νυχτερινά κέντρα έχοντας διαπράξει πέντε δολοφονίες Ελλήνων ποινικών. Οι Αρχές σημειώνουν πως υπάρχει προσπάθεια εξόντωσης των Ελλήνων ποινικών, ώστε να αναλάβουν οι αλλοδαπές μαφίες τα ηνία του χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο Γιώργος Μοσχούρης είχε δεχθεί ξανά δολοφονική επίθεση στη Βάρη. Μάλιστα, το όνομά του έχει εμπλακεί σε πέντε δολοφονικές επιθέσεις, χωρίς, ωστόσο, να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This