Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι

Περισυνελέγη από πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (26/4) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης λόγω πτώματος που ξεβράστηκε στα νερά του Θερμαϊκού.

Όπως ανέφερε το Λιμενικό, το πτώμα ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 55 με 60 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από πλωτό περιπολικό σκάφος (ΠΛΣ) του Λιμενικού Σώματος στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This