Υπόθεση 3χρονου Άγγελου: Απολογείται ο βιολογικός πατέρας – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

«Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία. Ποτέ δεν έβλαψα το παιδί μου»

Must Read

Στο Ηράκλειο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου, που βρήκε φρικτό θάνατο μετά τα βασανιστήρια που υπέστη τόσο από την 26χρονη μητέρα του όσο και από τον 44χρονο σύντροφό της. Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, που είχε λάβει κλήση από την ανακρίτρια Ηρακλείου από τις 20 Μαρτίου, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιόν της, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του μικρού Άγγελου από κοινού με την μητέρα και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία. Ποτέ δεν έβλαψα το παιδί μου», είχε δηλώσει, τονίζοντας πως η πρώην σύντροφός του υποστήριξε πως κακοποιούσε εκείνη και το παιδί τους για να «ελαφρύνει» τη θέση της. «Ήρθα για να απολογηθώ, η δικαιοσύνη ξέρει ποιο είναι το σωστό. Εγώ θα πω την αλήθεια μου στην απολογία μου», συμπλήρωσε ο βιολογικός πατέρας.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του βιολογικού πατέρα του 3χρονου αγοριού, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου επεσήμανε πως η ποινική δίωξη ασκήθηκε σε συνέχεια των όσων κατέθεσε η 26χρονη μητέρα. «Προκειμένου η ίδια να αποφύγει τις δικές της ευθύνες ανέφερε σε κάποια σημεία της απολογίας της ότι ο Δημήτρης στο παρελθόν είχε κακοποιήσει και το παιδί και την ίδια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ακόμα και από την ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορούν να χρονολογηθούν τα τραύματα του παιδιού. Αναφέρονται απλά τραύματα παλαιότερης χρονολογίας. Δεδομένου ότι ο εντολέας μου δεν είχε επαφή με το παιδί -και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε- τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2023, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποιο ουσιαστικό στοιχείο σε βάρος του».

Μάλιστα μαζί με τον βιολογικό πατέρα του 3χρονου Άγγελου, στο Ηράκλειο βρέθηκαν και κατέθεσαν σήμερα δύο κοντινά του πρόσωπα. «Οι μάρτυρες έχουν ιδία γνώση των περιστατικών. Γνωρίζουν καλά και τον ίδιο, αλλά είχαν ζήσει και το παιδί και τις στιγμές που είχαν μαζί και στα πλαίσιο της υπεράσπισης κατέθεσαν αυτά που γνωρίζουν και σε σχέση με τη συμπεριφορά του αλλά και με το ήθος του», σημείωσε η κα Παναγιωτίδου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This