Σε σκηνές βγαλμένες από αστυνομικό θρίλερ παραπέμπει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα, με θύμα γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο αγνώστους έξω από την πολυτελή κατοικία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε μόλις επιστρέψει από επαγγελματικό ραντεβού όταν, λίγα μέτρα πριν την είσοδο του σπιτιού του, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα. Οι δράστες τον χτύπησαν με μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς να του αποσπάσουν χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα, γεγονός που αποκλείει – προς το παρόν – το σενάριο της ληστείας.
Ο 45χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, αρνήθηκε μέχρι στιγμής να καταθέσει επίσημα στην αστυνομία, γεγονός που πυροδοτεί σενάρια και ερωτήματα για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση.
Το προφίλ του θύματος μόνο αδιάφορο δεν είναι: πρόκειται για άτομο με έντονη δραστηριότητα στον χώρο της εστίασης και των real estate, με φήμες να τον συνδέουν – ανεπίσημα – με οικονομικές διαμάχες και σκληρούς επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς.
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως για παράδειγμα μήνυμα προειδοποιητικού χαρακτήρα στο πλαίσιο επαγγελματικής διαμάχης, προσωπική βεντέτα με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος ακόμα και εκφοβισμό.
Η αστυνομία έχει συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καταγράφονται καταθέσεις από γείτονες και εργαζόμενους στις γύρω επιχειρήσεις. Προς το παρόν, το σκοτάδι γύρω από την υπόθεση είναι πυκνό, και οι Αρχές δεν αποκλείουν τίποτα.
Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για αύξηση στοχευμένων περιστατικών βίας με φόντο τον επιχειρηματικό ανταγωνισμό.
Δείτε επίσης:
- Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο κατάστημα ZARA στην Πάτρα – Ουρλιάζουν πανικόβλητοι μαθητές
- Περιστέρι: Αδίστακτος διαρρήκτης κυκλοφορεί και σπάει οχήματα στα στενά του Κέντρου Υγείας
- Eurovision 2025: Απαγορεύτηκε στους καλλιτέχνες να έχουν σημαίες ΛΟΑΤΚΙ στην σκηνή