Εξετάζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή ζώνη Περαίας – Αγίας Τριάδας

Must Read

Μετά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, που έχει αποκλεισθεί αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην Περαία, όπου στην παραλία της γίνεται κανονική… «βόλτα», όταν ο καιρός είναι καλός, σα να μην συμβαίνει τίποτα!

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, προειδοποιεί ότι στην περίπτωση που υπάρχει συνωστισμός λόγω της αύξησης θερμοκρασίας, θα κλείσει την παραλία Περαίας και Νέων Επιβατών.
«Υπάρχει μια ισχνή μειοψηφία συμπολιτών μας, που κυκλοφορεί άσκοπα. Κυρίως στο παραλιακό μέτωπο (Περαία – Νέοι Επιβάτες – Αγία Τριάδα) δίχως να σέβεται όλους αυτούς που μάχονται μέρα νύχτα στα νοσοκομεία για την δική μας υγεία.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν, σε όλους ότι, βάση τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου επιτρέπεται η μετακίνηση κοντά στις οικίες του καθενός για το ατομική σωματική άσκηση ή για βόλτα του κατοικίδιου, για περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Σε περίπτωση που λόγω της καλοκαιρίας που επικρατεί αυτές τις ημέρες, υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα του παραλιακού μετώπου, θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε την πρόσβαση σε αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This