Στον αρχηγό τής μαφίας των Ρομά που εξαρθρώθηκε το 2017 ανήκει η αποθήκη με τους 11 τόνους αντισηπτικού

Must Read

Στον «πατέρα» της φαμίλια των Ρομά η οποία εξαρθρώθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με περισσότερες από 3.000 ληστείες και κλοπές στο ενεργητικό της, φαίνεται πως ανήκει η αποθήκη στην Ελευσίνα με τους 11 τόνους αντισηπτικού που κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Ο «Σέφκης», όπως είναι το ψευδώνυμό του, επιχείρησε να κάνει business στην εποχή του κορωνοϊού, εισάγοντας από την Κύπρο τεράστιες ποσότητες αντισηπτικού gel σε μπουκάλια του ενός λίτρου χωρίς να τις δηλώσει, με αποτέλεσμα το υπουργείο Ανάπτυξης να του κόψει μεγάλο πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, στις αρχές Φεβρουαρίου, ο 40χρονος έστησε μια οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον γιο του και προσπάθησε να κάνει δουλειές εκμεταλλευόμενος τον κορωνοϊό, παρ’ ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε κρούσμα στη χώρα. Μάλιστα, νοίκιασε αποθήκη στην Ελευσίνα για να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να αποθηκεύει αντισηπτικό σε μεγάλες ποσότητες.

Στη συνέχεια, ήρθε σε επαφή με μια εταιρεία κυπριακών συμφερόντων με έδρα τη Λευκωσία που παρασκευάζει αντισηπτικό υγρό και τζελ και προχώρησε σε μια παραγγελία μαμούθ 11 τόνων.

Κανείς δεν ξέρει αν η συγκεκριμένη παρτίδα που βρέθηκε στην αποθήκη της Ελευσίνας είναι το μοναδικό φορτίο που ήρθε από την Κύπρο ή αν είχαν προηγηθεί και άλλες παραγγελίες, ούτε αν περίμενε και άλλα μεγάλα φορτία το επόμενο διάστημα. Το δεδομένο είναι ότι, σύμφωνα με τα τιμολόγια και τα παραστατικά, οι 11 τόνοι έφτασαν στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου και μεταφέρθηκαν στην αποθήκη που νοίκιασε ο «Σέφκης».

Έτσι, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών εντόπισαν την αποθήκη στην Ελευσίνα, κατάσχεσαν τους 11 τόνους αντισηπτικού και αφού η παρτίδα ελεγχθεί, θα δοθεί στο ΕΣΥ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This