Εξιχνιάστηκαν απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Must Read

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη και πλαστογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο Ελλήνων αντρών ηλικίας 61 και 31 ετών (πατέρας – γιος) και 31χρονης αλλοδαπής συνεργού τους στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο νεαρός άντρας προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του παριστάνοντας τον έμπορο μεταχειρισμένων πολυτελών οχημάτων και δηλώνοντας ότι μπορεί να τα πουλήσει σε συμφέρουσα τιμή μέσω εταιρείας που διατηρούσε στο εξωτερικό, τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Επιπρόσθετα, προκειμένου οι δράστες να αποκομίσουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος, παρουσιάζονταν ως επενδυτές κεφαλαίων ορυχείου ξένης χώρας από τα οποία έλαβαν μεγάλα κέρδη ανταποδοτικά της επένδυσής τους και έπειθαν τους παθόντες να τους καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2018 – Δεκεμβρίου 2019 και με εντοπισμένη δράση σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, οι τρείς δράστες κατάφεραν σε εννέα περιπτώσεις να αποκομίσουν το παράνομο περιουσιακό όφελος των 538.050 ευρώ, ενώ σημειώνεται πως ο 31χρονος άντρας προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αποκομίσει επιπλέον 8.000 ευρώ από υποψήφιο θύμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This