Αλλαγές στη Hellenic Train με φόντο τα Τέμπη

Στην πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιστρέφει ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος

Must Read

Ανακοινώθηκαν οι πολυσυζητημένες αλλαγές στη διοίκηση της Hellenic Train. Δεν ανακοινώθηκαν βέβαια μέτρα από πλευράς της ιταλικής εταιρίας για να μην ξανασυμβεί το αδιανόητα τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Για την ώρα, στην πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, νυν Hellenic Train, επιστρέφει ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου, παραμένοντας μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ.

Ο ίδιος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος από το 2010 έως το 2015, όταν απομακρύνθηκε άτσαλα από τον τότε υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. Παράλληλα, όπως είχε προεξοφληθεί, νέος διευθύνων σύμβουλος και country manager αναλαμβάνει ο Ρομπέρτο Ρινάουντο, ο οποίος από το 2016 διετέλεσε CEO στην Trenitalia France και country manager για τον όμιλο FS, στον οποίο ανήκει η Hellenic Train.

Η νέα διοίκηση, αφενός, αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια περίοδο που ο σιδηρόδρομος ακόμη δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τις παθογένειες των προηγουμένων ετών και, αφετέρου, η φήμη της εταιρίας στην ελληνική αγορά έχει αυτονόητα στραπατσαριστεί, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. Μένει τώρα όλοι αυτοί οι κύριοι να μας πουν αν έχουν αποζημιώσει τα θύματα και τι σκοπεύουν να κάνουν ακόμα.

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This