Ένα ΦΕΚ ολοκληρώνει την ωρίμανση του project Elounda Hills στην κοσμοπολίτικη χερσόνησο

Must Read

Τη δημοσίευση σε ΦΕΚ περιμένει εκείνη η υπουργική απόφαση που ολοκληρώνει τη διαδικασία ωρίμανσης του project Elounda Hills για την κατασκευή σε αλλεπάλληλες φάσεις εκατοντάδων παραθεριστικών βιλών στην ομώνυμη χερσόνησο της Κρήτης. Και το project έχει λάβει ειδικό σχέδιο χωρικής ανάπτυξης στρατηγικής επένδυσης με Προεδρικό Διάταγμα και προσφάτως και τη δεύτερη απαραίτητη έγκριση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις πρώτες βίλες είναι εντονότατο, ενώ για κάποιες από αυτές έχουν ήδη υπογραφεί προσύμφωνα. Πρόκειται για project που προωθεί ο Ρώσος επιχειρηματίας Βιτάλι Μπορίσοφ, ο ισχυρός άνδρας του Mirum Group. Η πλήρης ανάπτυξη του project έχει προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 700.000.000 ευρώ, ενώ για τα πρώτα στάδιά του έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από ίδια κεφάλαια, τραπεζικό δανεισμό και χαμηλότοκα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Πηγή: Κυριακάτικη δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This