Γιάννης Μασούτης – Αγγελος Κρητικός: Το deal που φέρνει έναν νέο «παίκτη» 2 δισ. ευρώ στα σούπερ μάρκετ

Must Read

Του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση ενός deal το οποίο μπορεί να αλλάξει τον «χάρτη» του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων στην ελληνική αγορά έχει ήδη αρχίσει.

Σε πλήρη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ της «DEALnews», έγινε το μεγάλο (αλλά όχι το… τελευταίο) «βήμα» για την εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., με την προοπτική της δημιουργίας ενός ιδιαίτερα ισχυρού «παίκτη» για τον κλάδο, ικανού να φτάσει σε έναν τζίρο ύψους κοντά στα 2 δισ. ευρώ (στη χρήση του 2026, όταν θα προχωρήσει η απορρόφηση της μίας από την άλλη) και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση από τη Lidl και την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This