Ετοιμάζουν σφαγή στην Ουκρανία! Κίνδυνος για το Ελληνικό στοιχείο

Οι δηλώσεις παραφροσύνη του Τζο Μπάιντεν κρύβουν παιχνίδια πολέμου

Must Read

Αναφερθήκαμε χθες εκτενώς στις ανεκδιήγητες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, οι οποίες προκάλεσαν την οργή της Μόσχας και την ανάκληση του ρώσου πρέσβη Ανατόλι Αντώνοφ από τις ΗΠΑ.

Η επιλογή του αμερικανού προέδρου να επιτεθεί με τέτοια σφοδρότητα και προσβλητικό τρόπο τόσο στην Ρωσία όσο και προσωπικά στον Βλαντιμίρ Πούτιν τον οποίον μάλιστα χαρακτήρισε δολοφόνο, φαίνεται ότι δεν ήταν μία τυχαία επιλογή. Όπως και η συγκυρία στην οποία έγινε.

Από τη μία πλευρά είναι το σκάνδαλο με τον υιό του Μπάιντεν, ο οποίος εμπλέκεται σε τεράστιο σκάνδαλο στην Ουκρανία το οποίο διερευνά αυτή τη στιγμή η αμερικανική δικαιοσύνη. Η τύχη του γιού του λοιπόν είναι στα χέρια της Ουκρανίας και στα στοιχεία που θα στείλει η ουκρανική δικαιοσύνη.

Ρεσιτάλ παράνοιας από τον Μπάιντεν, υβρίζει και απειλεί τον Πούτιν!

Από την άλλη είναι οι κινήσεις που κάνει το καθεστώς της Ουκρανίας κατά των αυτόνομων ρωσόφωνων περιοχών ανατολικά της χώρας, με απόγειο τους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν στάθμευση στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης, προκειμένου να συνδράμουν το έργο του ουκρανικού καθεστώτος με αποτύπωση των θέσεων των ρώσων αυτονομιστών.

Μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν λοιπόν, υπάρχει μεγάλος φόβος για κλιμάκωση στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας, κλιμάκωση η οποία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες και να οδηγήσει ακόμα και σε γενικευμένη σύρραξη. Είναι δεδομένο ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τους κατοίκους του Ντόνετσκ στο έλεος του ουκρανικού καθεστώτος.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες η Ρωσία ενίσχυσε τις στρατιωτικές δυνάμεις της στην Κριμαία με χιλιάδες στρατιώτες και εξοπλιστικά. Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Το ότι όμως η Μαριούπολη, μία πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο, μπαίνει στο επίκεντρο μίας πολεμικής αντιπαράθεσης, συνιστά κίνδυνο για τον ελληνισμό της Ουκρανίας.

Ας ευχηθούμε να πρυτανεύσει η λογική και κάποιος να συγκρατήσει τον Μπάιντεν, διότι την δεδομένη στιγμή μία πολεμική αντιπαράθεση στην Ουκρανία, μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This