Σταμάτησαν τους εμβολιασμούς με Johnson & Johnson στο Κολοράντο! 11 άτομα με παρενέργειες μέσα σε 4 ώρες!

Μόλις 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό τους εμφάνισαν ζάλη, ναυτία και χαμηλή αρτηριακή πίεση!

Must Read

Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει και το εμβόλιο της αμερικανικής Johnson & Johnson, καθώς εξετάζεται και από την αρμόδια επιτροπή φαρμάκων της ΕΕ για περιστατικά εμφάνισης θρόμβων!

Διαβάστε ακόμα: Και το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο «μικροσκόπιο» της Ε.Ε. για τυχόν θρομβώσεις!

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι και τα όσα συνέβησαν στο Κολοράντο, στην κλινική μαζικού εμβολιασμού Commerce City στο Dick’s Sporting Goods Park. Μάλιστα το εμβολιαστικό κέντρο έκλεισε, καθώς εμφανίστηκαν 11 άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα μέσα σε μόλις 4 ώρες και 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό τους! Οι εμβολιασμένοι εμφάνισαν ζάλη, ναυτία και χαμηλή αρτηριακή πίεση αλλά ήταν ο ασυνήθιστος αριθμός που ανησύχησε τις υγειονομικές αρχές.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έλεγξε με άλλες τοποθεσίες που χρησιμοποίησαν εμβόλια από την ίδια παρτίδα Johnson & Johnson και δεν βρήκαν ασυνήθιστες αντιδράσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Δηλώνοντας ότι ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, συνεχίζοντας όμως την έρευνα.

«Αφού εξετάσαμε τα συμπτώματα κάθε ασθενούς, αναλύοντας άλλους εμβολιασμούς από την ίδια παρτίδα του εμβολίου και μιλήσαμε με τα (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) για να επιβεβαιώσουμε τα ευρήματά μας, είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε ο Δρ. Eric France, ο επικεφαλής ιατρός του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κολοράντο.

Σήμερα οι αχρησιμοποίητες δόσεις από το Dick’s Sporting Goods Park «αποσύρθηκαν», ενώ ξεκίνησαν έρευνες για να δουν τι συνέβη με τις συγκεκριμένες παρτίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This