Ξεκάθαρη παρέμβαση Μακρόν υπέρ της Αρμενίας την ώρα που η Ελλάδα σιωπά…

Must Read

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ξεκαθάρισε ότι η Γαλλία υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα της Αρμενίας, ενώ η γαλλική πλευρά κατήγγειλε την εισβολή δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σε αρμενικό έδαφος.

«Η Γαλλία τάσσεται στο πλευρό της Αρμενίας και αυτό θα παραμείνει ακριβώς έτσι», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος απαιτώντας από το Αζερμπαϊτζάν να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις του από το αρμενικό έδαφος. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της Αρμενίας, ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν έχει καταλάβει παράνομα αρμενικό έδαφος σε βάθος περίπου 2 km εντός των συνόρων.

Η Ελλάδα ακόμα δεν έχει βγάλει άχνα για την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία. Ελπίζουμε αυτό να μην οφείλεται στο ότι αρκετοί έλληνες πολιτικοί έχουν στενές σχέσεις με το καθεστώς Αλίεφ. Πράγμα που φυσικά δεν οφείλεται στην καλή του την καρδιά ή την αγάπη τους για το Αζερμπαϊτζάν. Τους φονιάδες τους υποστηρίζεις μόνο με ένα κίνητρο. Ελπίζουμε ολόψυχα λοιπόν, η αφωνία της Ελλάδας απέναντι στον αδερφό Αρμενικό λαό να μην είναι άλλο ένα κρούσμα άθλιας διαφθοράς που αγγίζει τα όρια εθνικής μειοδοσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This