Το τουρκικό «La Casa de Papel» όπλο της αντιπολίτευσης κατά του Ερντογάν!

«Η ντόπια βερσιόν της ισπανικής σειράς έχει από καιρό γυριστεί στη χώρα, αλλά στην πραγματική ζωή»

Must Read

Το τουρκικό «La Casa de Papel», λάβαρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Ερντογάν, καθώς η οικονομική κρίση, η λιτότητα και η φτωχοποίηση έχουν χτυπήσει τη γειτονική χώρα, καταγράφεται πλέον και στην τουρκική μικρή οθόνη!

Όταν η τέχνη προηγείται της ζωής, τότε εκατομμύρια τηλεθεατές ταυτίζονται και ο Ερντογάν κλυδωνίζεται από την ίδια την τουρκική οπτικοακουστική βιομηχανία, στην οποία κι αυτός ως άλλος… σταρ έχει επενδύσει πολλά, τόσο στην εικόνα του όσο και στην εικόνα της χώρας του.

Χαμός στην Τουρκία με την τουρκική εκδοχή της σειράς «La Casa de Papel»! Η τουρκική τηλεοπτική βερσιόν του γνωστού ισπανικού σίριαλ στην παγκόσμια πλατφόρμα NETFLIX έχει γίνει το νέο «όπλο» της αντιπολίτευσης κατά του Ερντογάν! Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποστηρίζει ότι η τουρκική βερσιόν της ισπανικής σειράς «La Casa de Papel» έχει από καιρό γυριστεί στην Τουρκία, αλλά στην πραγματική ζωή!

Οι ληστές μπήκαν από την πίσω πόρτα

Η αξιωματική αντιπολίτευση «χτυπά» και πάλι την κυβέρνηση με το θέμα της οικονομίας, παίρνοντας αφορμή αυτή τη φορά από την έναρξη γυρισμάτων για την τουρκική έκδοση της διάσημης ισπανικής σειράς «La Casa de Papel». Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλο, τονίζει ότι «η τουρκική βερσιόν της ισπανικής σειράς “La Casa de Papel” έχει από καιρό γυριστεί στην Τουρκία ως ταινία μικρού μήκους και οι ληστές στην Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας δεν μπήκαν από τον τοίχο, αλλά από την πίσω πόρτα».

Σε ανάλογο ύφος κι ο εκπρόσωπος του κόμματος Φαΐκ Οζτράκ, που δήλωσε ότι «αυτό το δράμα έχει ήδη γυριστεί στην Τουρκία. Το όνομα της σειράς έχει ήδη ονομαστεί “Casa χωρίς papel” (τράπεζα χωρίς λεφτά). Τα καθαρά αποθεματικά από τις 30 Απριλίου είναι μείον 45 δισεκατομμύρια δολάρια».

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για την κωμική τουρκική σειρά, που θα έχει τίτλο «La hay de mask», εμπνευσμένη από το σίριαλ «La Casa de Papel», έχουν αρχίσει και οι χαρακτήρες της ταινίας θα πάρουν τα ονόματά τους από πόλεις της Τουρκίας, όπως Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Σεβάστεια, όπως η ηρωίδα της ισπανικής σειράς, που λέγεται Τόκιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This