Δύο μαχητικά αεροσκάφη Su-34 συγκρούστηκαν στον αέρα, πάνω από το Λίπετσκ της Ρωσίας

Must Read

Νέο σοκ στην Μόσχα. Οι τραγωδίες στην Πολεμική της Αεροπορία συνεχίζονται (ένα μαχητικό Su-25 συνετρίβη με δυο νεκρούς , ενώ χθες ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-8 έπεσε χωρίς ευτυχώς θύματα)  και τα ερωτηματικά πληθαίνουν για το τι συμβαίνει. Σήμερα το μεσημέρι σήμανε συναγερμός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων Su-34, των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων, σε περιοχή νοτιο-ανατολικά από την Μόσχα.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δύο αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Su-34, φαίνεται πως συγκρούστηκαν κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Το ένα μαχητικό κτύπησε με το φτερό του το κόκπιτ του δεύτερου Su-34. Eνώ οι δύο χειριστές προσπαθούσαν να “τραβήξουν” μακριά τα μαχητικά τους συνέβη και δεύτερη σύγκρουση.

Την ίδια στιγμή κομμάτια από τα συντρίμμια μπήκαν στην μηχανή του ενός μαχητικού.

Παρόλ΄αυτά και τα δύο Su-34 προσγειώθηκαν με ασφάλεια και είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκε κανείς.

Και τα δύο αεροσκάφη έχουν σοβαρές ζημιές σε καμπίνα, μηχανή, άτρακτο ενώ κατατράφηκαν κάποια ηλεκτρονικά αντίμετρα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, με πληροφορίες από το ρωσικό δελτίο ειδήσεων REN – TV, δύο μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων τύπου Su-34, συγκρούστηκαν στην περιοχή Λίπεκ, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει αεροπορική βάση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης και Σχολή εκπαίδευσης πιλότων, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πρώτες εκτιμήσεις των ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

Με πληροφορίες από: Sputnik

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This