Με τον Ειδικό Εκπρόσωπο του ΟΗΕ στην Κύπρο συναντήθηκε ο Τατάρ

Ισχυρίστηκε ότι το Κυπριακό δεν λύνεται γιατί οι Ελληνοκύπριοι θεωρούν ότι ολόκληρη η Κύπρος είναι ελληνική!

Must Read

Την πρώτη του συνάντηση με τον νέο νέο Ειδικό Εκπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, είχε το μαντρόσκυλο του Ερντογάν στο ψευδοκράτος, Ερσίν Τατάρ. Μάλιστα επανέλαβε την θέση του ότι δεν είναι υπέρ της ομοσπονδίας.

Η συνάντηση κράτησε μια ώρα και όταν ολοκληρώθηκε ο Τατάρ δήλωσε: «Εδώ υπάρχουν δύο χωριστοί λαοί, δυο χωριστά κράτη, δύο χωριστές δημοκρατίες. Η κυριαρχία είναι για μας εξαιρετικά σημαντική. Εμείς δεν είμαστε υπέρ της ομοσπονδίας. Αυτό ανήκει στο παρελθόν».

Συνεχίζοντας τις προκλήσεις του ισχυρίστηκε ότι το Κυπριακό δεν λύνεται γιατί οι Ελληνοκύπριοι θεωρούν ότι ολόκληρη η Κύπρος είναι ελληνική! «Αν θα υπάρξει μια λύση στην Κύπρο αυτή θα πρέπει να αποδέχεται τα δύο χωριστά κράτη. Η Κυπριακή Δημοκρατία στο νότο έχει μετατραπεί σε μια ε/κ δημοκρατία. Το δικό μας κράτος είναι το κράτος των Τ/κ», συνέχισε στις δηλώσεις του.

Αποκαλώντας το ψευδοκράτος «τουρκική δημοκρατία βορείου Κύπρου» είπε ότι οι Ελληνοκύπριοι πέταξαν έξω με την απειλή των όπλων τους τουρκοκύπριους και ότι η θέση του ψευδοκράτους ενδυναμώνεται με τις εγγυήσεις και τη στήριξη της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This