Αναποδογύρισε φορτηγό πλοίο στις ΗΠΑ: 4 ναύτες εγκλωβισμένοι

Must Read

Ένα φορτηγό πλοίο αναποδογύρισε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με τέσσερα μέλη του πληρώματος να παραμένουν παγιδευμένα στο εσωτερικό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια διάσωσή τους.

Το τεράστιο νοτιοκορεατικό φορτηγό πλοίο, το οποίο ήταν ναυλωμένο από την Χιουντάι και μετέφερε 4.000 οχήματα, πήρε κλίση 90 μοιρών και έχει σχεδόν αναποδογυρίσει.

Το ατύχημα συνέβη πολύ κοντά στο λιμάνι Μπράνσγουικ και οι διασώστες κατόρθωσαν πολύ γρήγορα να το προσεγγίσουν. Με ελικόπτερα διασώθηκαν 20 μέλη του πληρώματος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην στεριά.

Ξέσπασε φωτιά

Τέσσερις νοτιοκορεάτες ναυτικοί όμως παγιδεύτηκαν στο εσωτερικό του πλοίου, καθώς λίγο μετά το ατύχημα – η αιτία του οποίου παραμένει άγνωστη – ξέσπασε φωτιά.

Ώρες αργότερα, οι διασώστες κατόρθωσαν με ειδικό τρυπάνι να ανοίξουν «τρύπα» στο σκελετό του πλοίου και επικοινώνησαν με τους παγιδευμένους ναυτικούς. Η επιχείρηση διάσωσής τους όμως παραμένει σε εξέλιξη, καθώς πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλο σχέδιο που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των διασωστών, αλλά και θα κάνει εφικτή την ασφαλή απομάκρυνση των Νοτιοκορεατών από το κάργκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This