Με έξι υποβρύχια θα ενισχυθεί το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας το 2020

Must Read

Για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια το ρωσικό ναυτικό θα λάβει έξι υποβρύχια για το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες από του πρακτορείου ειδήσεων TASS.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις, το Πολεμικό Ναυτικό θα παραλάβει τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια «Knyaz Oleg» (κλάσσης Project 955A), το Novosibirsk (κλάσης Project 885M), το Kazan (κλάσης Project 885M) και το Belgorod (κλάσης Project 09852).

Επιπρόσθετα, τα ναυπηγεία της Αγίας Πετρούπολης θα παραδώσουν στο ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό τα άλλα δύο ντιζελοκίνητα υποβρύχια, το Volkhov (κλάσης Project 636.3) και το Kronshtadt (κλάσης Project 677).

Πρόκειται για μια μεγάλη αύξηση των δυνατοτήτων και της παραγωγής των ρωσικών ναυπηγείων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία περιμένει ακόμα δύο υποβρύχια μέχρι το τέλος του 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This