Κίνα: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 11 τραυματίες από φονική έκρηξη σε καφετέρια

Κατέρρευσε το κτίριο και καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια

Must Read

Τραγικός θάνατος για τουλάχιστον 16 ανθρώπους στην πόλη Τσονγκίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας, οι οποίοι απολάμβαναν το μεσημεριανό τους σε καφετέρια της περιοχής, όταν σημειώθηκε μια τρομερή έκρηξη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το κτήριο και να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι, τοπική ώρα, και πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή αερίου, ενώ την ώρα της κατάρρευσης μέσα στην καφετέρια βρίσκονταν συνολικά 27 άτομα, με το επίσημο πρακτορείο Νέα Κίνα να μεταδίδει ότι 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν, με τον έναν εκ των τραυματιών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε βίντεο που μεταδόθηκαν από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται ένα σύννεφο σκόνης πάνω από τα συντρίμμια και άνθρωποι να προσπαθούν να βγάλουν τους εγκλωβισμένους. Σε άλλες εικόνες, πυροσβέστες εξετάζουν τους τοίχους που απέμειναν και γερανοί σηκώνουν τις πλάκες του μπετόν.

Σε άλλο βίντεο που μεταδόθηκε επίσης από το Xinhua, διασώστες με στρατιωτικές στολές τρέχουν προς το σημείο της καταστροφής, με φτυάρια στα χέρια.

https://twitter.com/fusernews_/status/1479459670892986373

Σημειώνεται πως σε μια παρόμοια έκρηξη τον Οκτώβριο του 2021, σε ένα εστιατόριο στην πόλη Σενιάνγκ, είχαν σκοτωθεί τέσσερις άνθρωποι και τραυματιστεί περίπου 50.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This