Πάγωσε η υφήλιος με το διάγγελμα Μπάιντεν

Φαίνεται ότι έρχονται εφιαλτικές στιγμές

Must Read

Αποσπάσματα από το διάγγελμα Μπάιντεν που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, έχουν προκαλέσει πραγματικό τρόμο στους πολίτες όχι μόνο της Αμερικής, αλλά ολόκληρης της υφηλίου.

Στο πρώτο βίντεο, η 52η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Νάνσι Πελόζι, αρχίζει και λικνίζεται λες και βρίσκεται στα μπουζούκια, την ώρα που ο Μπάιντεν λέει πως οι Αμερικάνοι στρατιώτες στο Αφγανιστάν εισέπνεαν τοξικά αέρια…

Να διευκρινίσουμε ότι η Νάνσυ Πελόζι, θεωρείται το νούμερο τρία στην ιεραρχία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο δεύτερο βίντεο ο Μπάιντεν «πληροφορεί» τον Πούτιν ότι δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την καρδιά των Ιρανών πολιτών! Και αντί κάποιος να του σφυρίξει πως είναι εκτός τόπου και χρόνου, τον χειροκροτούν φανατικά! Δείτε την χαρακτηριστική αντίδραση της αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης, Καμάλα Χάρις.

Θύμισε λίγο βέβαια σκηνή από το ελληνικό κοινοβούλιο όταν οι υπουργοί του Κυριάκου τον χειροκροτούσαν μανιωδώς όταν ο τελευταίος υποστήριζε ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι έχει και μελέτες που το αποδεικνύουν.

Ο πλανήτης λοιπόν βλέποντας αυτές τις εικόνες συνειδητοποίησε σε τι χέρια βρίσκονται τα πυρηνικά που μπορούν να αφανίσουν την ανθρωπότητα. Τρόμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This