Το βίντεο του προέδρου της Ουκρανίας που έγινε viral: Η μέρα που η Μέρκελ του είπε ότι η Ουκρανία έγινε δεκτή στην ΕΕ!

Must Read

Κάποιες φορές η σάτιρα ξεπερνά την πραγματικότητα. Το 2015 ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε μια σατιρική εκπομπή. Λεγόταν «Ο υπηρέτης του Λαού» και υποδυόταν έναν καθηγητή Ιστορίας που από το… πουθενά εκλέχτηκε πρόεδρος της Ουκρανίας.

Ένα από τα σκετς της εκπομπής έγινε viral τις τελευταίες μέρες και αφορά το τηλεφώνημα της Καγκελαρίου Μέρκελ η οποία του ανακοινώνει ότι η Ουκρανία έγινε δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση

* Για εκείνες κι εκείνους που δεν γνωρίζουν αγγλικά, αφού χτυπά το τηλέφωνο στο παραπάνω βίντεο, ο γραμματέας που κάλεσε τον πρόεδρο, τον ενημερώσει πως θα τον συνδέσει με την κυρία Μέρκελ. Στη συνέχεια, ακούγεται η γυναικεία φωνή της ηθοποιού (που υποδύεται την Μέρκελ) και του λέει συγχαρητήρια, η χώρα σας έγινε δεκτή στην Ε.Ε. Στην συνέχεια, όπως βλέπετε στο βίντεο, πανηγυρίζει από τη χαρά του (και στο βάθος ακούγεται ο ύμνος της Ε.Ε.), και της λέει πως την ευχαριστεί εκ μέρους των Ουκρανών και της χώρας. Σε αυτό το σημείο, η Μέρκελ από την άλλη άκρη του τηλεφώνου, αναρωτιέται, «Ουκρανοί; Ωχ, με συγχωρείτε, έκανα λάθος! Το Μαυροβούνιο ήθελα να καλέσω»!

Το 2018 ο Ζελένσκι ίδρυσε κόμμα με την ονομασία της εκπομπής που σάρωνε σε θεαματικότητα. Το πολιτικό κόμμα «Ο Υπηρέτης του λαού» τον οδήγησε την εξουσία.

Η συνέχεια είναι γνωστή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This