Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει Ουκρανούς ναζί του τάγματος Αζόφ να βασανίζουν κάποιον τον οποίο έχουν δέσει σε κολώνα φωτισμού, φωνάζοντας «ζήτω η Ουκρανία».
Όλα τα βίντεο φυσικά ελέγχονται για την πιστότητα τους, αλλά αυτό φαίνεται να είναι πραγματικό και να έχει διαδοθεί από τους ίδιους τους βασανιστές για παραδειγματισμό.
![](https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2022/03/0DD7A3A5-AF96-4AD3-938B-DFD5D0CF8B7C.jpeg)
Νωρίτερα κυκλοφόρησε παρόμοιο βίντεο με βασανισμό Ουκρανού αθλητή ο οποίος κατηγορήθηκε ως «προδότης» επειδή έκανε προπόνηση μαζί με Τσετσένο συναθλητή του.
Εχθές έγινε γνωστό ότι δολοφονήθηκε μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Κιέβου, πάλι με την κατηγορία της προδοσίας. Ενώ ο Ουκρανός βουλευτής ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή από νεοναζί δημοσιογράφο, φέρεται να έχει συλληφθεί και η τελευταία του φωτογραφία ήταν με ένα μαχαίρι στο λαιμό από Ουκρανό νεοναζί.