Με προπαγανδιστικό (;) βίντεο οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι κατέλαβαν την Μαριούπολη

Φαίνεται να υψώνουν τη σημαία των αυτόνομων περιοχών και να αλλάζουν σημάνσεις

Must Read

Βίντεο που δείχνει τις Εθνικές πολιτοφυλακές να υψώνουν τη σημαία της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ στη Μαριούπολη, διέρρευσαν πριν από λίγο ρωσικές πηγές.
Το βίντεο συνοδεύεται με κείμενο όπου υποστηρίζει πως η πόλη έχει καταληφθεί εκ των πραγμάτων από τις ρωσικές δυνάμεις, που πλεον κάνουν τις επιχειρήσεις «σκούπα» τις επόμενες ημέρες για την εξουδετέρωση των τελευταίων θέσεων στις γειτονιές που ελέγχονται ακόμα από το τάγμα Αζόφ.

 

Να σημειωθεί ότι και οι Τσετσένοι έχουν δημοσιεύσει αρκετά βίντεο που το δείχνουν να απελευθερώνουν κατοίκους από τα υπόγεια κατοικιών στην Μαριούπολη.

Ουκρανικές πήγες διαψεύδουν την είδηση για την κατάληψη της πόλης, ισχυρίζονται ότι απλώς έχει χαθεί η πρόσβαση των Ουκρανών στην θάλασσα.

Φωτογραφίες πάντως από τις εξόδους της πόλης, δείχνει ρωσικά μπλόκα να ελέγχουν κάθε ενήλικο άντρα που βγαίνει, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι μέλος της ναζιστικής οργάνωσης των ουκρανών Αζόφ. Σε αυτό το πλαίσιο, τους υποχρεώνουν να δείχνουν τα τατουάζ που έχουν, διότι τα μέλη της οργάνωσης συνήθως έχουν ναζιστικά σύμβολα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This