Τουρκική θηριωδία: Έγδυσαν μέσα στο κρύο πεντάχρονα κοριτσάκια!

Ουδείς ασχολείται με τα τούρκικα εγκλήματα που συνεχίζονται!

Must Read

Πολλοί άνθρωποι δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Νεβροζ, την ημέρα που σηματοδοτεί την άφιξη του κουρδικού νέου έτους την εαρινή ισημερία ή τέθηκαν υπό κράτηση σε διάφορες πόλεις και κωμοπόλεις της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του Bismil, μιας συνοικίας του Ντιγιαρμπακίρ.

Μια μητέρα στην περιοχή κατηγορήθηκε για τα παραδοσιακά κουρδικά φορέματα που φορούσαν τα πεντάχρονα δίδυμά κορίτσια της και τέθηκαν υπό κράτηση!

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Mezopotamya ανέφερε ότι η μητέρα, η Zeynep B., ανακρίθηκε από την τουρκική αστυνομία με ερωτήσεις τύπου: «Από πού πήρες αυτά τα φορέματα;» και «Δεν ήξερες ότι απαγορεύονται;»

Η μητέρα απάντησε, λέγοντας ότι είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενες γιορτές φορώντας παρόμοια φορέματα και ότι ήταν τα παραδοσιακά τους φορέματα.

Η αστυνομία τις συνέλαβε και στη συνέχεια η μητέρα και τα δίδυμα κορίτσια υποχρεώθηκαν να βγάλουν τα παραδοσιακά τους φορέματα!

Η Zeynep B. αργότερα κλήθηκε ξανά στο αστυνομικό τμήμα με πρόφαση ότι η υπογραφή της έλειπε σε ένα έγγραφο και κρατήθηκε εκείνο το βράδυ, για να αφεθεί ελεύθερη την επόμενη μέρα.

Της είπαν επίσης ότι θα κληθεί ξανά να κάνει κατάθεση στο γραφείο του εισαγγελέα!

Για το περιστατικό μίλησε και ο πατέρας των διδύμων, Nedim B., λέγοντας:

«Αυτό δεν είναι νόμιμο. Τα δίδυμα τέθηκαν υπό κράτηση. Τους έβγαλαν τα φορέματα εκείνη την κρύα μέρα (…) Έπρεπε να συλληφθούν από τους αστυνομικούς και να κρατηθούν σε ένα αστυνομικό τμήμα σε ηλικία πέντε ετών. Η αστυνομία το έκανε αυτό χωρίς καμία νομική βάση.

«Αν και δεν κρατούν υπό κράτηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και όσους ήταν ύποπτοι για δολοφονίες ανθρώπων, το έκαναν αυτό στις πεντάχρονες κόρες μου μόνο επειδή φορούσαν παραδοσιακά φορέματα. Θα υποβάλουμε ποινική μήνυση κατά των υπευθύνων για αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This