Ανακοίνωση – κόλαφος του φιλέλληνα Μενέντεζ κατά του Αζερμπαϊτζάν!

Ευτυχώς υπάρχει ένας στην Δύση που μιλάει ακόμα!

Must Read

Ακαριαία ήταν η αντίδραση του επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων του κογκρέσου, γερουσιαστή Μενέντεζ απέναντι στις νέες θηριωδίες του Αζερμπαϊτζάν. Πριν από λίγο ο φιλέλληνας γερουσιαστής εξέδωσε ανακοίνωση που κατακεραυνώνει το καθεστώς Αλίεφ.

Γράφει συγκεκριμένα:

»Οι αναφορές ότι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έχουν εισέλθει σε τμήματα του Ναγκόρνο Καραμπάχ και εξαπέλυσαν επιδρομές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των δυνάμεων αυτοάμυνας της περιοχής είναι εξαιρετικά ανησυχητικές. Καλώ τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν να αποσυρθούν πίσω στις αρχικές τους θέσεις και να σταματήσουν αμέσως τις απρόκλητες επιθέσεις τους».

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο κορυφαίος αμερικανός γερουσιαστής χρησιμοποιεί τον όρο Ναγκόρνο Καραμπάχ, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας του Αζερμπαϊτζάν. Αναμένουμε να δούμε εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν ακολουθήσει την ίδια γραμμή απέναντι στον παράφρονα δικτάτορα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This