Ξεχάστε την Μαριούπολη

Η κίνηση της νότιας Οσετίας που φανερώνει τις προθέσεις των Ρώσων

Must Read

Ο Πρόεδρος της Νότιας Οσετίας Anatoly Bibilov επισκέφθηκε τη Μαριούπολη, μαζί με τον επικεφαλής της « Αγωνιστικής αδελφότητας» Dmitry Sablin, προκειμένου να παραδώσουν  ανθρωπιστική βοήθεια σε ένα από τα νοσοκομεία της Μαριούπολης.

Η βοήθεια περιλάμβανε φάρμακα, μεταξύ των οποίων ινσουλίνη, η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Bibilov συνομίλησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, με εθελοντές και κατοίκους της Μαριούπολης. Καταρτίστηκε επίσης λίστα αναγκών  για την επόμενη παράδοση.

Ο πρόεδρος της λεγόμενης νότιας Οσετίας στην Μαριούπολη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νότια Οσετία βοηθά τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας. Η Αυτοαποκαλούμενοί δημοκρατία του Ντόνετσκ λαμβάνει ανθρωπιστική βοήθεια από την Οσετία από το 2014, από την αρχή των εχθροπραξιών.

Η κίνηση πάντως αυτή σημαίνει ότι η Μαριούπολη θεωρείται ήδη μέρος των αυτόνομων ανατολικών περιοχών που ελέγχονται από τους Ρώσους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This