Απίστευτη καταγγελία για ύπαρξη Γάλλων μισθοφόρων στην Μαριούπολη

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι τα ελικόπτερα που κατέρριψαν είχαν σκοπό να τους φυγαδεύσουν

Must Read

Στα ρώσικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπαράγεται ο ισχυρισμός, μαζί με σχετικές φωτογραφίες, ότι στην Μαριούπολη μαζί με τους μαχητές της Αζόφ, υπάρχουν εγκλωβισμένοι και Γάλλοι μισθοφόροι. Αναφέρουν συγκεκριμένα:

Μετά την εκδίωξη των νεοναζί από το “Azov” από το αεροδρόμιο της Μαριούπολης, κοντά στο οποίο οι μαχητές εγκατέλειψαν όλες τις βάσεις και τον εξοπλισμό τους, μισθοφόροι από τη «Γαλλική λεγεώνα των ξένων», προσωπικά αντικείμενα των οποίων βρέθηκαν από τους μαχητές του DPR (Της αυτόνομης περιοχής που αναγνώρισε η Ρωσία στα ανατολικά της Ουκρανίας)

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας (των Ρώσων), από εκεί (από το λιμάνι) έπρεπε να εκκενωθούν ξένοι στρατιωτικοί με ουκρανικά ελικόπτερα, δύο από τα οποία καταρρίφθηκαν τις προάλλες κοντά στη Μαριούπολη.

Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των Γάλλων λεγεωνάριων που μπλοκάρονται μαζί με τους «Αζόφ» στην πόλη. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το πόσο ενεργά ο Μακρόν ασχολείται με το θέμα του δικού του ανθρωπιστικού διαδρόμου, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί στρατιώτες από τη Γαλλία εκεί.

Και ίσως όχι μόνο μισθοφόροι, αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικοί. Η αλήθεια που θα μπορέσουν να πουν είναι ικανή να συγκλονίσει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This