Ρώσος υποστράτηγος σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Must Read

Ακόμη ένας υψηλόβαθμος του ρωσικού στρατού σκοτώθηκε στην Ουκρανία.

Ο Ρόμαν Κουτούζοφ, ρώσος υποστράτηγος, έχασε τη ζωή του στην ανατολική Ουκρανία, όπως έκανε σήμερα γνωστό δημοσιογράφος ρωσικού κρατικού μέσου ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, είναι ο τέταρτος Ρώσος στρατηγός που σκοτώνεται στην Ουκρανία, από την έναρξη του πολέμου.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram από τον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Αλεξάντρ Σλάντκοφ, χωρίς να γίνεται αναφορά στο πότε και πού ακριβώς σκοτώθηκε ο υποστράτηγος Ρόμαν Κουτούζοφ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχόλιο από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ακόμη και σε καιρό ειρήνης, οι θάνατοι στις ένοπλες δυνάμεις αποτελούν κρατικό απόρρητο στη Ρωσία. Η Μόσχα δεν έχει επικαιροποιήσει τον επίσημο αριθμό των απωλειών της στην Ουκρανία από τις 25 Μαρτίου, όταν ανακοίνωσε πως 1.351 ρώσοι στρατιώτες είχαν σκοτωθεί από την έναρξη της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This