Με έπαυλη στην Ελβετία φέρεται να βρέθηκε η Ουκρανή αξιωματούχος που κατηγορούσε τους Ρώσους για εγκλήματα πολέμου

Την έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες ο Ζελένσκι

Must Read

Η επικεφαλής της επιτροπής για την επιτροπή των ανθρώπινων δικαιωμάτων της χώρας, Lyudmyla Denisova, απολύθηκε αιφνιδίως από την κυβέρνηση Ζελένσκι πριν από λίγες ημέρες. Η απόφαση αυτή του Ζελένσκι είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, διότι η Ντενίσοβα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στα δυτικά ΜΜΕ, αφού «αποκάλυπτε» εγκλήματα πολέμου των ρωσικών δυνάμεων με έμφαση στα σεξουαλικά εγκλήματα.

Είχε δεχτεί σκληρή κριτική ακόμα και εντός Ουκρανίας, λόγω των λεπτομερειών που έδινε για την τέλεση των σεξουαλικών εγκλημάτων, χωρίς όμως ποτέ να έχει δώσει περισσότερα στοιχεία για τα θύματα ή τους δράστες. Με αποτέλεσμα η ρωσική πλευρά να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της και να τους διαψεύδει.

Τα δυτικά ΜΜΕ όμως προέβαλαν ανελλιπώς κάθε δήλωση της, χωρίς ίχνος προβληματισμού οι αμφισβήτησης — πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μία εξήγηση για την αιφνίδια απόφαση του Ζελένσκι να παύσει την Ντενίσοβα, μπορεί να είναι η αποκάλυψη ότι φέρεται να αγόρασε πολυτελέστατη βίλα στην Ελβετία, αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων $! Με τα έγγραφα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Κάποιοι βέβαια μιλούν για «προβοκάτσια Ζελένσκι» προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφαση του.

Ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάντως κατηγορούν τον Ζελένσκι για την αποπομπή της Ντενίσοβα, θεωρώντας ότι υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.

Δείτε το έγγραφο με την βίλα της Ντενίσοβα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This