Μετά τον κορωνοϊό διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα ο Στόλτενμπεργκ

Must Read

Ο γενικός γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα, οπότε θα συμμετάσχει στις προγραμματισμένες συνομιλίες στη Γερμανία και τη Ρουμανία μόνο εξ αποστάσεως, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ.

«Ο γενικός γραμματέας θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επαφές του στη Γερμανία (και τη Ρουμανία) εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης. Διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα, κάτι που μπορεί να εμφανιστεί μετά την COVID-19 και σχεδιάζει να εργαστεί από το σπίτι», είπε συγκεκριμένα ο αξιωματούχος στο Reuters.

Ο Στόλτενμπεργκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα μέσα Μαΐου. Την περίοδο εκείνη εμφάνιζε ήπια συμπτώματα και εργαζόταν από το σπίτι του.

Ο Στόλτενμπεργκ επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα στο Βερολίνο με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς και αύριο Παρασκευή να συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τους ηγέτες της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας στο Βουκουρέστι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This