Εξαιρετικά δυσοίωνες οι προβλέψεις Στόλτενμπεργκ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Προβλέπει ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει χρόνια!

Must Read

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί και ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει χρόνια, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε γερμανική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η προμήθεια όπλων τελευταίας τεχνολογίας στα ουκρανικά στρατεύματα θα αυξήσει την πιθανότητα απελευθέρωσης της περιοχής του Ντονμπάς και άλλων εδαφών της Ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται υπό ρωσικό έλεγχο.

“Πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστούν χρόνια. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την υποστήριξη της Ουκρανίας”, δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στην Bild am Sonntag. «Ακόμα κι αν το κόστος είναι υψηλό, όχι μόνο για στρατιωτική υποστήριξη, αλλά και λόγω της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων».

Προκύπτει λοιπόν ότι το ΝΑΤΟ έχει αποφασίσει να παρατείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία, ακόμα κι αν οι συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία θα είναι μακροχρόνιες και ολέθριες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This