Ο Μπάιντεν δεν σκοπεύει να επισκεφθεί την Ουκρανία, τώρα που θα ξαναβρεθεί στην Ευρώπη

Μάλλον θέλει να «ξεχάσει» το γεγονός ότι τούς έχει στείλει τόσα δισεκατομμύρια...

Must Read

Μικρές είναι οι πιθανότητες να επισκεφτεί την Ουκρανία ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όταν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη αργότερα μέσα στο μήνα, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνόδους κορυφής με τους συμμάχους της Ουάσινγκτον.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας το Σαββατοκύριακο σε δημοσιογράφους, επισημαίνοντας, πάντως, πως θεωρεί πολύ πιθανό η Ουκρανία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να δώσουν την έγκρισή τους για να γίνει η Ουκρανία επισήμως υποψήφια προς ένταξη χώρα, ένα γεγονός που το Κίεβο θεωρεί θρίαμβο, ιδίως εν μέσω του πολέμου με τη Ρωσία.

Σε άλλες δηλώσεις του, ο Μπάιντεν σημείωσε ότι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ληφθεί μια απόφαση για το αν θα αρθούν οι ομοσπονδιακοί φόροι στα καύσιμα. «Ναι, το σκέφτομαι. Ελπίζω να έχω μια απόφαση, με βάση τα στοιχεία που εξετάζω, μέχρι το τέλος της εβδομάδας», είπε. Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε, επίσης, ότι θέλει «απαντήσεις» στο ερώτημα γιατί οι εταιρείες ενέργειας δεν διυλίζουν περισσότερο πετρέλαιο.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στους εργαζόμενους της Apple Inc. στο Μέριλαντ που το Σάββατο ψήφισαν υπέρ της ίδρυσης συνδικάτου –για πρώτη φορά στις ΗΠΑ– ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε «υπερήφανος» για αυτούς. «Οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν υπό ποιους όρους θα εργάζονται ή δεν θα εργάζονται», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This