Ποιος παίρνει στα σοβαρά έναν Πρόεδρο χώρας που φοράει παραλλαγή και μιλά για τον… Χάρι Πότερ;

Must Read

«Ο Χάρι Πότερ είναι καλύτερος από τον Βόλντεμορτ. Και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Βόλντεμορτ σε αυτόν τον πόλεμο και ποιος ο Χάρι Πότερ. Επομένως, γνωρίζουμε και πώς θα τελειώσει ο πόλεμος».

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι φορώντας στρατιωτική στολή απάντησε μέσω τηλεδιάσκεψης σε ερωτήσεις φοιτητών του Munk School of Global Affairs and Public Policy στο πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά.

Ο Ουκρανός πρόεδρος χαμογέλασε ακούγοντας ένα σχόλιο ότι ορισμένοι τον παρομοιάζουν με τον… Ουίνστον Τσόρτσιλ, αλλά και τον… Χάρι Πότερ και έκρινε ότι έπρεπε να δώσει την παραπάνω απάντηση…

Πάντως, η λύση της απορίας του τίτλου, ίσως «κρύβεται» στα όσα είχε πει η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα, ότι ο εννιάχρονος γιος τους, δίνει συμβουλές στον πατέρα του για… στρατιωτικά θέματα!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This